Verantwoord zonnen is erg belangrijk

Tegenwoordig zie je erg veel mensen onder zonnebank. Iedereen weet ook dat een zonnebank best wel gevaarlijk kan zijn. Je kunt bruine vlekken op je huid krijgen doordat je bijvoorbeeld te vaak en te lang onder de zonnebank gaat. Daarom is verantwoord zonnen erg belangrijk. Let goed op jouw huid.

Tips

Een mooi kleurtje vinden mensen altijd al snel aantrekkelijk. Daarom geeft zonnestudio Elderveld een paar tips om verantwoord te zonnen en om problemen te voorkomen: Draag tijdens het zonnen een speciale bril, niet gaan zonnen als er sprake is van huidaandoening, smeer de huid voor en na het zonnen in, bouw de zonnebank uur op en bepaal vooraf je huidtype.

verantwoord zonnen

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 026-3795791. U kan een mailtje sturen naar [email protected]. Onze zonnestudio bevindt zich in Elderveld en is open van 09:00 tot 22:00 op alle dagen behalve op zondag. Dan is die open van 10:00 tot 21:00. Maak even een afspraak via de telefoon of via de mail. En kom gewoon langs in onze winkel en ga dan lekker liggen. Let wel goed op de tips die zijn gegeven op de website om allerlei problemen te voorkomen.