De beste behandeling met de Bios Square Epil

bios square epilBent u klaar met de stoppeltjes en wilt u niet meer scheren? Kies dan voor de Bios Square Epil behandeling. Dit is een behandeling die tot nu toe alleen nog maar wordt uitgevoerd door Gentle clinics. De behandeling Bios Square Epil zorgt ervoor dat u 100% haarvrij zal zijn. Daarnaast is het de allernieuwste lasertechniek die uitermate veilig in gebruik is door de specialisten. Zo hebben de specialisten die het apparaat gebruiken ervoor geleerd en voldoet het apparaat aan vele verschillende eisen die in Nederland gelden.

Door gebruik te maken van het apparaat de Bios Square Epil, zorgt u ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren of te harsen. U zal door deze behandeling een volledig effectieve behandeling gaan ervaren. Er wordt gebruik gemaakt van de twee meest krachtigste laser in een apparaat. Daarnaast is het het eerste apparaat dat behandeld met een vierkant gebied. Dit zorgt ervoor dat de kans op verbranding zal verkleinen en is er geen koelingsgel nodig.

Voor vragen of advies kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van de specialisten. Zij zullen u graag verder helpen en het beste advies geven.

Verschillende behandelingen naast de Bios Square Epil

  • Microskinpolish
  • Gezichtsbehandelingen