Ga naar schoonheidssalon Wageningen

dermalife_spaAl een lange tijd wilde ik eens langsgaan bij een schoonheidssalon. Aangezien ik in omgeving Wageningen woon heb ik gezocht op Google onder ”schoonheidssalon Wageningen” en kwam ik terecht bij Joke Elerie. Zij beschikt over een uitgebreide dienstverlening, waarover nette prijzen worden gehanteerd.Zo heeft Joke op het moment leuke acties:

  • New-Look Arrangement
  • Collageen Arrangement
  • Wellness Arrangement

Al deze arrangementen kosten slechts €39,-. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt voor een New-Look arrangement speciaal voor het najaar. Bij dit arrangement krijg je reiniging, peeling, vapozone, masker, massage en niet te vergeten een trendy najaarslook. Precies waar ik naar opzoek was.

De behandeling

Toen ik bij schoonheidssalon Wageningen aankwam werd ik erg professioneel en vakkundig te woord gestaan. Je kan aan alles merken dat zij ervaring heeft en daarom is het ook echt een aanrader om bij haar langs te gaan. Behandelingen worden goed uitgevoerd en het resultaat is overweldigend. Doordat Joke veel mogelijkheden heeft, kan je voor veel behandelingen bij haar terecht. Alle behandelingen worden op de website omschreven, zodat je precies weet wat je ervoor terug krijt. Mocht je daar vragen over hebben horen zij het graag. Bekijk de website voor meer informatie.