Voor een mooie huid gaat u naar huidtherapie Wijchen!

DermavisieBent u op zoek naar een kliniek met hoogwaardige huidbehandelingen op cosmetisch of medisch gebied? Dan bent u bij huidtherapie Wijchen aan het juiste adres!

Huidtherapie Wijchen is een kleinschalige kliniek en zij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Hier streven ze dan ook naar. Hun missie is bij elke klant om hen met een glimlach op het gezicht de kliniek te laten verlaten.

Waarom kiezen voor huidtherapie Wijchen?

Wanneer u kiest voor huidtherapie Wijchen kiest u voor een erkende kliniek. Dit houdt in dat ze worden erkend door zorgverzekeraars en u dus in aanmerking komt voor een vergoeding. Daarnaast werkt Dermavisie alleen met gekwalificeerde behandelaars en zijn ze ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan daarnaast ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

U kunt bij Dermavisie kiezen voor een groot behandelingsaanbod en zij kunnen u dan een brede scala aan behandelingen bieden. Al deze behandelingen worden uiteraard uitgevoerd met professionele apparatuur. Hierdoor kunnen zij de beste kwaliteit behandelingen bieden en kunt u  ervan uit gaan dat u in goede handen bent bij Dermavisie.

Tenslotte wordt Dermavisie erg hoog beoordeeld. Zo scoren zij een 9,8 op schaal van 10!